

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Гърция вече направи такъв ход
Комплексите с последни приготовления преди да отворят врати
Очакванията са за много сериозен ръст на германския пазар - над 50%, спрямо миналото лято
Според информацията за рецепционист заплатата е 820 евро, за главен готвач между - 2,050 и 2,560 евро, за работник на скара - 980 евро
Инвестиционен форум в Бургас показа на бизнеса как да печели от имоти в емирството
Морската врана има страхотна популация и е любим деликатес
Летище Пловдив става все по-важен транспортен хъб за региона, предоставяйки удобен достъп до популярни дестинации както за българските граждани, така и за туристи
Сред купувачите има и бургазлии
Царево с впечатляващо представяне на Международно туристическо изложение
Турситическият бизнес смята за пагубно загубеното време